jocuri clasice sexy – 3 idei în dormitor

jocuri clasice sexy

Una dintre cauzele principale pentru care relațiile își pierd scânteia în timp este rutina de intimitate fizică redusă și/sau monotonă. Credeți sau nu, dar jocurile amuzante și intime pot reaprinde, de fapt, pasiunea pierdută dintr-o relație. Iar dacă vă plac jocurile clasice, cu atât mai bine! Le puteți transforma în jocuri clasice sexy!

Vă propunem mai jos 3 jocuri adaptate sau concepute pentru ca voi să interacționați mai liber și pentru a vă explora fanteziile. Aceste jocuri oferă timpului petrecut împreună o notă de amuzament și, totodată, stârnesc apetitul sexual. Astfel, viața de cuplu devine mult mai palpitantă!

Scrabble Romantic

Deși nu pare, aceasta este una dintre cele mai obraznice idei de dormitor pentru cupluri. Este simplu, palpitant, și cu siguranță poate adăuga noi condimente în viața voastră sexuală.

Acest joc de cuplu necesită o tablă și litere pentru scrabble. Se aseamănă mult cu Scrabble obișnuit, diferența fiind că jucătorii pot compune doar cuvinte romantice și senzuale. Cel care pierde jocul trebuie să facă tot ceea ce spune câștigătorul.

idei de jocuri clasice sexy în dormitor

Prin acest joc sexy, partenerii se tachinează reciproc și generează o dorință reciprocă de a deveni mai intimi. Vă oferă o pauză de la ritualurile obișnuite de intimitate, făcând și nopțile puțin mai interesante.

Acest lucru vă oferă posibilitatea de a vă deschide și de a vă lăsa copleșiți de amintiri sau atingeri ale sexualității partenerului.

În ceea ce privește pedeapsa, asigurați-vă că nu sunt nimic mai puțin decât jocuri obraznice și murdare. Orice, de la un striptease până la ceva mai provocator și mai obraznic, sunt puse pe masă.

Jocurile de intimitate ale relațiilor sau jocurile romantice în dormitor trebuie să încurajeze apropierea, iar aceasta vă va apropia ca și cuplu, atât din punct de vedere psihic, cât și fizic.

Jocul Twister de cuplu

Adăugarea unor răsuciri în plus celebrului joc „Twister” îl poate transforma într-un joc foarte excitant, pentru cupluri. Este unul dintre cele mai cunoscute jocuri clasice sexy.

Jocul acesta nu necesită mai mult decât un joc de Twister obișnuit. Un partener trebuie să se ofere voluntar să învârtă. Jocul Twister este jucat ca de obicei, însă permite cuplului să se apropie fizic.

idei de jocuri clasice sexy în dormitor

La sfârșitul jocului, învinsul trebuie să îndeplinească orice își dorește câștigătorul. Jocul vă pune ca și cuplu într-o poziție intimă, dar sunteți restricționați din a face orice altceva.

În acest fel, partenerii ajung să se tachineze și să se stârnească reciproc. Acest lucru face ca actul intim să fie mai plăcut.

Borcanul cu numere

Acest joc sexy nu se rezumă doar la numere și borcane, ci la multe altele.

Acest joc are nevoie de două borcane și 20 de bucăți de hârtie, câte 10 pentru fiecare dintre voi. Atribuiți amândoi numere anumitor părți ale corpului și notați-le. Scrieți numerele de la 1 la 10 pe fiecare bucată de hârtie, pliați-le și puneți-le în borcane.

După ce amândoi ați terminat de pregătit borcanele, este momentul în care acest obraznic joc de cuplu poate începe. Pune-ți partenerul sau partenera să aleagă o bucată de hârtie din borcanul tău și, oricare ar fi numărul, el sau ea trebuie să mângâie acea parte a corpului.

Scopul principal al acestui joc este să vă încurajeze la preludiu. Și nu, jocul  nu se termină până când nu se termină toate bucățile de hârtie… După asta știți ce urmează!

Recomandare

Dacă aceste idei de jocuri clasice sexy nu sunt pentru voi, există multe alte variante pe care le puteți încerca! Pe site-ul Toy4Sex.ro găsiți o sumedenie de jocuri perfecte pentru cupluri!

Share on facebook
Share

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *