Seducator – cele 9 tipuri care ne atrag

seducator

Să fii întotdeauna pregătit pentru o surpriză este esențial pentru a fi un bun seducator, dar cei mai mulți oameni caută anumite strategii pentru a seduce pe cineva. Și nu facem doar să căutăm strategii și modele, ci le și întruchipăm.

Robert Greene, autorul cărții „Arta Seducției”, ne prezintă în cartea sa 9 tipuri de seducători:

Sirena

Ca femeie, poți înfățișa fantezia supremă pentru un bărbat: un simbol dezinhibat, promiscu, pur al plăcerii.

Cuceritorul

Ca bărbat, poți vorbi cu nevoia universală feminină de dorință, atenție și apreciere arătându-i că ai face orice pentru ea

Iubitul ideal

Cu toții avem vise sparte. Iubitul ideal reprezintă fantezia acelor vise fără dezamăgirea cu care suntem obișnuiți de realitate, viață și alți oameni.

Dandy

Cei mai mulți dintre noi suntem prinși în roluri sociale. Dandy refuză să le joace. Sfidând toate așteptările și curând propria imagine de sine, dandy ne arată ce înseamnă să fii liber.

seducator

Naturalul

Idealurile noastre sunt sinele nostru din copilărie. Naturalii ne amintesc de cine am fost odată – o ființă umană cinstită, spontană, jucăușă – și de aceea sunt atrăgători.

Coquette

Cochetele sunt stăpâni ai momelii și a comutatorului. Ne ridică speranțele, apoi ne dărâmă, iar și iar. Din păcate, asta nu face decât să le facă mai dorite.

seducator

Fermecătorul

Cu toții ne place să ne simțim confortabil. În prezența unui fermecător, suntem întotdeauna. Ne ridică prin evidențierea celor mai bune trăsături ale noastre, mai degrabă decât prin concentrarea asupra prezentării lor

Carismaticul

Unele trăsături radiază din interior spre exterior. Încredere, scop, mulțumire, sexualitate, când cineva are o aură intensă în exterior, dar rămâne destul de detașat, nu putem să nu fim loviți

Steaua

Cei mai mulți dintre noi dorim să scăpăm de viața noastră, de cele mai multe ori. O stea ne permite să facem exact asta urmărindu-i în viața lor nebună, plină de farmec, care ne răsfață fanteziile.

Recomandare

Dacă te regăsești în vreun tip de seducator, plusează acest atu al tău cu un look la fel de seducător. Adaugă un accesoriu sau o piesă vestimentară sexy, disponibile pe Toy4Sex.ro.

Dacă vrei să afli cum să NU te comporți atunci când vrei să cucerești pe cineva, evită aceste 8 tipuri de comportament antiseducător!

Share on facebook
Share

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *