Comportament antiseducator – cele 8 tipuri

comportament

Dacă ai citit articolul despre cele 9 tipuri de seducători, trebuie să știi că există și tipuri de comportament care provoacă exact opusul.

Primele impresii nu sunt întotdeauna exacte, dar asta nu înseamnă că oamenii îți vor oferi a doua șansă să le rectifici. Și unele comportamente sunt pur și simplu neatractive.

Iată 8 tipuri de comportament antiseducătoare:

Bruta

Un farmec al seducției este durata ei. Brutele nu au răbdare pentru astfel de lucruri; sunt preocupați doar de propria lor plăcere, niciodată de a ta. Există adesea un sentiment de inferioritate și, dacă îi respingi sau îi faci să aștepte, ei reacționează exagerat.

comportament

Sufocatorul

Sufocatorii se îndrăgostesc de tine înainte ca tu să fii măcar pe jumătate conștient că există. Se agață de tine până când te retragi, după care te vor sufoca cu vinovăție.

Moralizatorul

Moralizatorii au idei fixe și încearcă să te facă să te adaptezi la standardele lor. În realitate, ideile lor morale provin din propria lor nefericire și ascund dorința lor de dominare a celor din jur.

Tightwad

Ieftinătatea, pe lângă o problemă a banilor, este un semn al unei probleme de caracter a persoanei. Este cea mai antiseducătoare trăsătură dintre toate. Ei nu realizează că au o problemă și își imaginează că sunt generoși când dau, de fapt, o firimitură.

Bumblerul

Bumblerii sunt conștienți de sine, iar conștiința lor de sine o intensifică pe a ta. La început s-ar putea să crezi că se gândesc la tine. De fapt, ei se gândesc doar la ei înșiși, îngrijorâdu-se în privința lor.

Windbagul

Nu a dobândit niciodată acea voce interioară care se întreabă, „te plictisesc?”. A fi Windbag înseamnă a avea un egoism adânc înrădăcinat. Nu întrerupe și nu te certa niciodată cu aceste tipuri, fiindcă doar le alimentează.

comportament

Reactorul

Reactoarele sunt mult prea sensibile, nu pentru dvs., ci pentru propriile ego-uri. Îți pieptănă fiecare cuvânt și acțiune, pentru semne de ușurare a vanității lor. Dacă dați strategic înapoi, așa cum presupune uneori seducția, aceștia se vor îngrozi și vă vor lovi.

Vulgarul

Ei nu știu că uneori este mai bine să te controlezi și să refuzi să cedezi impulsurilor tale. Vulgarii vor vorbi, spunând orice în public. Nu au niciun simț al momentului și rareori sunt în armonie cu gusturile tale.

Deși este ușor să observăm aceste tendințe la alții, este mai greu să le vedem în noi. Dacă vreodată o faceți, încetați!

Recomandare

Pe lângă comportament, o parte din imaginea ta este cea fizică. Ai grijă de tine, iar pentru un ajutor într-ale seducției, găsești pe site-ul Toy4Sex.ro o mulțime de articole care te pot ajuta, de la accesorii până la esențiale.

Share on facebook
Share

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *