semne ca este interesat/ă sexual de tine

semne ca este interesat/ă de tine

Îți face semne ca este interesat/ă de tine? Care sunt semnele că o persoană flirtează sau îți transmite indicii subtile, non verbale, de interes sexual? Unele dintre aceste semne sunt chiar evidente, însă altele destul de subtile.

Iată aici 4 indicii ale limbajului corpului care sugerează faptul că o persoană prezintă interes sexual față de tine.

Linsul/mușcatul buzelor

Când sunt atrase sexual de cineva, limbile pot deveni mai active și poate apărea umezirea mai frecventă a buzelor. Aceeași atracție este exprimată și de buza mușcată în senzual.

Această lingere lentă sau mușcătură ușoară a buzelor poate fi un indiciu de flirt intenționat și evident.

semne ca este interesat/ă de tine

Ducerea degetului la buze / frecarea sânilor

Unul dintre cele mai evidente semne ca este interesat/ă de tine implică gesturi specifice de auto-atingere, cum ar fi atingerea ușoară sau frecarea buzelor și / sau a sânilor.

Atingerea „accidentală”

Așezarea împreună astfel încât picioarele să se atingă ușor sau să permită mâinii să se frece sau să se sprijine pe corpul altuia sunt indicii ale seducției.

Priviri prelungite ale corpului

În final, mai evident, privirea prelungită asupra corpului altuia, scanarea și „dimensionarea” celeilalte persoane, este un semn clar de interes.

semne ca este interesat/ă de tine

Acum câteva decenii a fost efectuat un studiu despre emoții, în care oamenii au fost rugați să înfățișeze seducția în timp ce erau înregistrați video. S-a descoperit că unii oameni erau foarte pricepuți să arate seducători, în timp ce alții erau teribili. Acest lucru sugerează faptul că există diferențe individuale, unele fiind incluse în indicii de seducție evidente, dar alții care au încercat să pară atrași sexual au părut de fapt că trăiesc emoții negative și deloc seducătoare.

Înainte de atracția sexuală există, de obicei, atracția dintre cele două persoane. La rândul ei, este exprimată prin anumite semne, mai mult sau mai puțin evidente. Noi ți le prezentăm aici.

Recomandare

Vrei să întâlnești mai des semnele care îți spun ca e interesat de tine? Pe Toy4Sex.ro găsești o multitudine de accesorii vestimentare și nu doar, care îți vor mări șansele de a atrage priviri, mușcături ale buzelor și atingeri „accidentale”!

Share on facebook
Share

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *