4 Semne ca este atras/ă de tine

semne ca este interesat

Te-ai întâlnit vreodată cu cineva de care ai putea fi atras/ă și te-ai întrebat dacă sentimentul este reciproc? Sau poate bănuiești că o persoană te place și vrei să confirmi asta? Oricare ar fi contextul, semnele că o persoană este atras de tine pot fi de la foarte subtile la foarte evidente. Noi îți vom dezvălui 4 semne ca este atras/ă de tine!

Privirea îndelungată în ochi

A ține privirea altuia un pic mai mult decât de obicei este un semn de interes. Privirea reciprocă a ochilor – privirea în ochii celuilalt – poate fi stârnitoare, așa că, de obicei, o ținem scurtă. Privirea prelungită sugerează că există atracție și dorință de a se conecta.

semne ca este interesat

Poziție a corpului deschisă

Așezarea direct orientată către cealaltă persoană, înclinat înainte, cu ochii larg deschiși, cu pozițiile brațelor deschise (fără a folosi brațele încrucișate ca „barieră”, de exemplu), sugerează că o persoană dorește să devină mai intimă. Acestea sunt uneori numite indicii ale „promptitudinii”.

Zâmbetul mai lung decât de obicei

Deși zâmbim frecvent atunci când interacționăm cu alte persoane care ne plac, atunci când sunt atrași în mod special de cineva, durata și expresivitatea zâmbetului tind să crească. În plus, există tendința de a zâmbi mai mult cu gura deschisă atunci când cineva este interesat.

semne ca este interesat

Dând din cap puternic în acord

Când vorbești, încuviințarea prin datul din cap – mult – este un indiciu subtil că cineva este atras de tine. A face interacțiunea cât mai pozitivă este un obiectiv al seducției.

Dacă observi aceste semne ca este atras/ă de tine, există probabilitatea de a exista, de asemenea, o atracție sexuală. Aceasta, la rândul ei, presupune semne mai mult sau mai puțin evidente. Dacă vrei să le descoperi, o poți face aici.

Recomandare

Dacă vrei să întâlnești mai des privirile și zâmbetele lungi, pozițiile deschise ale corpului și alte semne ca este atras/ă de tine, îți mai dăm un sfat! Primul pas în crearea primei impresii este înfățișarea. Îngrijește-te, poartă ceva frumos, eventual niște accesorii, și simte-te bine cu tine!

Share on facebook
Share

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *